PATENT

PATENT/FAYDALI MODEL LİSANS SÖZLEŞMESİ

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PATENT/FAYDALI MODEL LİSANS SÖZLEŞMESİ
 
MADDE I
Türk Patent Enstitüsü Başkanlığında Madde IIde belirtilen kayıtlı patent/faydalı model ile ilgili bu lisans anlaşması ........................................................................................................
adresinde mukim ....................................................................... (Lisans Veren) ile ....................................................................................................................................
adresinde mukim ......................................................................... (Lisans Alan) arasında yapılmıştır.
 
MADDE II
Bu Lisans Sözleşmesi ....../....../.......... tarih ve ............................... sayılı ............................................ patent/faydalı model konusu için geçerli olmak üzere yapılmıştır.
 
MADDE III
Bu anlaşmanın süresi ....../....../.......... tarihinden başlamak üzere ........ yıldır ve ....../....../.......... tarihine kadardır.
 
MADDE IV
Bu lisans için ................... TL. (........................................................... Türk Lirası) tutarında ücret ödenmiştir.
 
MADDE V
Bu lisans anlaşmasının konusu olan patent/faydalı modelin itibarını muhafaza etmek ve korumak açısından lisans veren, buluş konusu ile ilgili tüm detaylarını lisans alana sunacaktır.
 
MADDE VI
Lisans alan bütün lisanslı ürünler üzerinde anlaşmada belirtilen patent/faydalı modeli aynen kullanacak ve patent/faydalı modelin görünüşünü kesinlikle değiştirmeyecektir.
 
MADDE VII
Lisans alan lisanstan doğan haklarını kısmen veya tamamen bir başkasına devretmeyecek ve hiçbir kişi veya kuruluşa alt lisans vermeyecektir.
 
MADDE VII
Bu lisans anlaşmasında geçmeyen hususlarda 551 Sayılı KHK Hükümleri esas alınacaktır.
 
MADDE IX
Bu anlaşma yurtiçi ve yurtdışında geçerli olmak üzere hazırlanmış ve tarafların huzurunda imzalanmıştır.
 
 
LİSANS VEREN                                         LİSANS ALAN
 
 
N O T E R  O N A Y I
 


Yazdır



Bilgi Bankası